Следвайте Гласове в ТелеграмИскам да работя за София - мястото, където

...
Следвайте Гласове в ТелеграмИскам да работя за София - мястото, където
Коментари Харесай

Хекимян: Искам да работя за София - мястото, където съм изградил живота и кариерата си

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Искам да работя за София - мястото, където съм построил живота и кариерата си. Това съобщи претендентът за кмет на столицата от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Антон Хекимян в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Ще работя дружно с екипа си в София да бъдат осъществени най-хубавите хрумвания, съобщи той и добави:

" Важно е да имаме енергийна самостоятелност в столицата. Не бива да се стига до капитализация  на " Топлофикация " -София. "

На въпрос на водещата Цветанка Ризова по какъв начин се е стигнало до издигане на кандидатурата му за кмет той разкри: " Сред номинациите за кмет на София от структурите на ГЕРБ имаше и имена на други публицисти. Хората от партията виждат в нас персони, които могат да свършат работа за града. Познават проблемите на града и могат да работят за тях ".

Хекимян отговори и на различен въпрос, обвързван с партийъното му участие, като посочи, че не е станал член на ГЕРБ.

" БТВ постоянно е бил мой втори дом. Винаги съм работил със сърце и ясната мисъл, че не желая да има репутационна вреда за медията. Това, че има репутационна вреда го настояват избрани хора. Винаги съм работил, с цел да пазя положителното име на малкия екран. Колегите ме познават до болежка. Аз съм с тях от заран до вечер. Те знаят, че не съм ги предал. Сигурен съм ", разяснява Хекимян.

" За да се почувстваш вкъщи си би трябвало да те одобряват. За седмица и половина в тима за София видях хъс за победа и приемането ми измежду тях. Видяха, че ще имат бранител на техния труд ", сподели още той.

" Аз не виждам подозрение, което да отхвърля от себе си. В момента, в който одобрих кандидатурата, връзките ми с БТВ завършиха много бързо. Кратък беше интервалът, не е премисляно нито седмици, нито месеци. Много малко време, в което трябваше да взема решение. Дадох си сметка, че желая да го направя, желая да работя за София. Има моменти, в които би трябвало да се поеме отговорност, когато залогът е огромен, залогът София да не бъде спряна, да не бъде дръпната ръчната спирачка, да не се развива града. Има партии, които единствено преди година бяха задраскали инфраструктурни планове, свързани с метрото, свързани с водопровода и канализацията. Това са хора, които през днешния ден милеят и желаят да работят за нея ", изясни Хекимян.

Относно проблема " ремонт на ремонта ", той съобщи: " С екипа зад мен ще работим сходни проблеми да бъдат избегнати. Със сигурност има недостатъци. Ако се вгледаме във всяка една плочка ще има нещо, което няма да ни хареса. Нека гледаме огромната картина ".

На въпрос дали би трябвало да бъде удължена концесията на " Софийска вода ", той отговори: „ Делата са задоволително ясни и безапелационни, с цел да може този автограф да може да бъде положен и да може да се пристъпи към осъществяване. Делата демонстрираха по какъв би трябвало да се поеме, да ще подпиша “. 

„ Важно е в столицата да има енергийна самостоятелност. Реновиране и рационализация на мощностите на „ Топлофикация София “ може да се случи. Инфраструктурата ѝ би трябвало да остане общинска или държавна и не би трябвало да се стига до приватизация. Ще разчитаме и на помощ от страната “, сподели още претендентът за кмет във връзка с " Топлофикация София ". 

Източници: бТВ, epicenter.bg, novini.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР